Huidverbetering

Het verbeteren van de huidkwaliteit is maatwerk. Bij elke patiënt wordt eerst een probleemanalyse gedaan alvorens we een voorstel uitwerken. Dit zijn de opties.

  • Hydrafacial

De koningin van de dieptereiniging, nuttig voor iedereen! Deze behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief. Het is de favoriet van vele film- en muzieksterren voor ze de rode loper betreden.

Hydrafacial


  • Huidverbeterende producten

De huid vrijmaken van onregelmatigheden, pigmentstoornissen, zonneschade, etc. resulteert in een gezonde, frisse en stralende huid. Laat ons voor jou een huidanalyse uitvoeren en een plan op maat opmaken!

Producten


  • Chemische peeling

Dé oplossing voor gevorderde zonneschade, diepere rimpels en een doffe huid, maar ook een geweldige surplus bovenop heelkunde. Na een korte voorbereiding van de huid ben je er klaar voor. De ‘downtime’ nadien wordt ruimschoots goedgemaakt door het verbluffende resultaat.

Peeling


  • Ultherapie

Door de collageenboost die Ultherapie teweegbrengt, verbetert de huidkwaliteit en verdwijnen fijne lijntjes in het gelaat en de hals of slaaplijnen in het décolleté. Maar de grootste winst van Ultherapie zit in de huidverstrakking!

Ultherapie


  • Tixel C

Na 3 Tixel C-sessies voelt de huid strakker, verkleinen poriën en verbetert de huidtextuur. Dit zonder voorbereiding en met beperkte ‘downtime’.

Tixel C


  • PRP

Bekend van de beroemde ‘Vampire Facelift’ en meer dan ooit in de running als ideale, huidverbeterende oplossing. Niet bang van enkele prikjes en zen met het idee van eigen plasma-injecties? Niet twijfelen dan!

PRP


  • Lipofilling

Injecties met nanovet zijn een geweldige huidverbeteraar en oplossing voor rimpels. Meestal wordt dit samen met een andere procedure uitgevoerd, maar het kan ook perfect als alleenstaande behandeling.

Lipofilling

Neem gerust contact op 
voor jouw behandeling!

Laat ook jij fijne lijntjes en rimpeltjes graag achterwege? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent altijd welkom bij The Face Clinic!

Contacteer ons

dr@thefaceclinic.be
+32 11 82 61 70
Stationsstraat 295
3920 Lommel