Hydrafacial

Wat is het precies?

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd. Het is een geliefde behandeling van vele film- en muzieksterren voor ze de rode loper betreden en behoort tot de favorieten van de koninklijke familie van Monaco!

De HydraFacial™-serums richten zich op huidproblemen zoals uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, een oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Het merk combineert hiervoor een gepatenteerde technologie met voedende ingrediënten. 3 Stappen en 30 minuten later heb je de beste huid van je leven.

HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten, die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert, dankzij een Vortex-Fusion™-insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. Deze behandeling is kalmerend, hydraterend en niet-irriterend. Herhaaldelijke behandelingen helpen de gezondheid van de huid zichtbaar te herstellen.

De verschillende stappen
 1. Reiniging + peeling

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en milde exfoliëring. 

 1. Extractie + hydratatie

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

 1. Insluizing + bescherming

Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

De behandelmogelijkheden
 • 30’ Signature HydraFacial

  Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

  Adviesprijs voor 1 behandeling:  € 150

 • 45’ Deluxe HydraFacial

  Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature-behandeling, terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt via boosters of ledlicht.

  • Age-Refinement: De Dermabuilder-boost vermindert fijne lijntjes en rimpels.

   Adviesprijs voor 1 behandeling:  € 195

  • Radiance: De Britenol-Boost minimaliseert donkere vlekken.

   Adviesprijs voor 1 behandeling:  € 195

  • Clarifying: Verlengde extracties en blauw ledlicht pakken verstopte poriën aan, remmen de talgproductie en doden bacteriën.

   Adviesprijs voor 1 behandeling:  € 175

 • 60’ Platinum HydraFacial

  Dé ultieme HydraFacial™-ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht verbetert de huidstevigheid en elasticiteit. Het vermindert tevens zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

  Adviesprijs voor 1 behandeling:  € 225

Just the thing for you!

Met HydraFacial™ ligt je droomhuid binnen handbereik. Boek nu een afspraak bij The Face Clinic om zelf te ervaren welke wonderen een behandeling doet voor jouw huid.

Neem gerust contact op 
voor jouw behandeling!

Wil ook jij van een stralende en gezonde huid genieten? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent altijd welkom bij The Face Clinic!

Contacteer ons

dr@thefaceclinic.be
+32 11 82 61 70
Stationsstraat 295
3920 Lommel