TIXEL C® Huidverbetering

Wat gebeurt er tijdens een behandeling met Tixel C®?

Tixel C® zorgt door zijn innovatieve technologie voor een gefractioneerde huidvernieuwing. Het handstuk van de Tixel bestaat uit een unieke steriele titanium tip en werkt uitsluitend met natuurlijke hitte. We zien een verbetering van de huidstructuur en huidverkleuring, een jonger uitzicht en een vermindering van rimpels. We bekomen eveneens betere contouren en een verstrakking van de oogleden. Littekens kunnen ten slotte verfraaid worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er minimum 3 tot 4 behandelingen nodig, met telkens een interval van 1 maand.

Wat zijn de nevenwerkingen van een Tixel C® behandeling?

De eerste 3 dagen zal de huid reageren. De ernst en de duur van deze huidreactie varieert van patiënt tot patiënt. De herstelperiode kan variëren van 4 tot 6 dagen. U zal een rode en licht gezwollen huid opmerken. De huid voelt warm aan gedurende de eerste 3 à 4 uur na de behandeling en kan soms jeuken. Er ontstaan minuscule korstjes, die verdwijnen na zo’n 3 dagen. Door het gebruik van (liefst minerale) make-up zijn dergelijke nevenwerkingen echter minimaal zichtbaar.

Neem gerust contact op 
voor jouw behandeling!

Heb jij interesse in de voordelen van een Tixel C®-behandeling? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent altijd welkom bij The Face Clinic!

Contacteer ons

dr@thefaceclinic.be
+32 11 82 61 70
Stationsstraat 295
3920 Lommel