Blogs

Weg met je lachrimpeltjes dankzij een simpele injectie

Hoewel enkele lachrimpeltjes of kraaienpootjes in het aangezicht best charmant kunnen zijn, wegen ze vooral op je jeugdige uitstraling en geven ze je vaak een neerslachtige blik. Gelukkig zijn fijne lijntjes bij The Face Clinic snel en gemakkelijk verholpen. Vandaag geven we je meer inzicht in onze spierinjecties!

Hoe wij je huid optimaal beschermen tegen zonneschade

Het gezegde luidt dat voorkomen beter is dan genezen, en met de brandende zomerzon in het achterhoofd is dat een waarheid als een koe. Bij The Face Clinic kun je terecht voor een deugddoende behandeling (of meerdere) met huidverbeterende producten, zodat je huid optimaal beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ontdek hier ons geheime recept!

ACTIE: Boek je Hydra Summer Facial en ontvang gratis behandeling!

Nu de zomer is aangebroken is het van cruciaal belang onze huid de aandacht te blijven schenken die hij verdient. Want de stralende zon mag dan wel heerlijk aanvoelen, haar UV-stralen zijn geen cadeau voor een jeugdige uitstraling. Wil je graag het effect van anti-aging genieten en je huid jong houden? Woon dan onze HydraFacial-dag bij met gratis extra behandeling!

Contacteer ons

dr@thefaceclinic.be
+32 11 82 61 70
Stationsstraat 295
3920 Lommel