Blogs

Ontdek de Wrinkle + Texture Repair met retinol

In een vorige blog las je meer over het ingrediënt van het moment: retinol. Deze heilige graal voor je huid maakt zijn naam meer dan waar en daarom zetten wij één van onze favoriete huidverzorgingsproducten met retinol in de kijker, namelijk de Wrinkle + Texture Repair van ZO Skin Health. Lees hier meer over de gebruikswijze én veelbelovende resultaten. 

Neem deel aan onze actie & ontvang gratis microneedling t.w.v. € 50

Het najaar is bij uitstek een periode van warmte en gezelligheid. De warme chocomelk doet zijn intrede, de feestdagen naderen en over de eerste cadeautjes voor onder de kerstboom wordt al flink nagedacht (of in sommige gevallen gepanikeerd). Bij The Face Clinic konden we niet achterblijven, en daarom hebben ook wij dit najaar een geschenk voor jou. Lees hier meer!

Waarom Vitamine C een cadeau is voor je huid

Vitamine C is aanwezig in tal van eetwaren, met name citrusvruchten, die er boordevol mee zitten. Het is dan ook geen wonder dat velen in de ochtend meteen een glas water met citroensap drinken voor ze de dag beginnen: het ingrediënt geeft een echte boost aan je huid, en is dus ook in skin care products een gewilde keuze. Vandaag vertellen we je waarom!

Retinol: wondermiddel in anti-aging of fabeltje?

Wordt er gesproken over het bereiken én behouden van een jonge, stralende huid, dan is het vandaag de dag het ingrediënt Retinol wat de klok slaat. On- en offline reclames prijzen het ingrediënt volmondig aan en ook de beautysector lanceert steeds meer verzorgingsproducten met Retinol. Maar is het écht de holy grail die je beloofd wordt of ruiken wij gebakken lucht? Je ontdekt het hier.

Interview Dr. Gert Jeunen voor Nina (HLN)

Recent werd ik gevraagd voor een interview door HLN.be – Nina over de populariteit van neuscorrecties.

Hoe wij je huid na de zomer in zijn gezonde staat herstellen

Het is alom geweten dat je huid heel wat te verduren krijgt in de zomer; een nadeel dat we er voor lief bijnemen en waar we ons zo veel mogelijk tegen wapenen. Maar is het, nadat je zonneschade opgelopen hebt, nog wel mogelijk je huid voldoende te herstellen? Wij geven je het antwoord.

De fout die bijna iedereen met een droge huid maakt

Als het goed zit heb je de voorbije maanden, al is het maar even, volop van het stralende weer genoten. Als het nog beter zit, heb je je huid daarbij ook optimaal beschermd tegen enige zonneschade. In de vorige blogpost vertelden we je hoe wij je huid intensief herstellen na de zomer met de juiste producten en behandelingen. Vandaag geven we je daar een extra tip bovenop, die écht het verschil maakt!

Weg met je lachrimpeltjes dankzij een simpele injectie

Hoewel enkele lachrimpeltjes of kraaienpootjes in het aangezicht best charmant kunnen zijn, wegen ze vooral op je jeugdige uitstraling en geven ze je vaak een neerslachtige blik. Gelukkig zijn fijne lijntjes bij The Face Clinic snel en gemakkelijk verholpen. Vandaag geven we je meer inzicht in onze spierinjecties!

Hoe wij je huid optimaal beschermen tegen zonneschade

Het gezegde luidt dat voorkomen beter is dan genezen, en met de brandende zomerzon in het achterhoofd is dat een waarheid als een koe. Bij The Face Clinic kun je terecht voor een deugddoende behandeling (of meerdere) met huidverbeterende producten, zodat je huid optimaal beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ontdek hier ons geheime recept!

ACTIE: Boek je Hydra Summer Facial en ontvang gratis behandeling!

Nu de zomer is aangebroken is het van cruciaal belang onze huid de aandacht te blijven schenken die hij verdient. Want de stralende zon mag dan wel heerlijk aanvoelen, haar UV-stralen zijn geen cadeau voor een jeugdige uitstraling. Wil je graag het effect van anti-aging genieten en je huid jong houden? Woon dan onze HydraFacial-dag bij met gratis extra behandeling!

Contacteer ons

dr@thefaceclinic.be
+32 11 82 61 70
Stationsstraat 295
3920 Lommel