Blogs

Terug naar overzicht

De fout die bijna iedereen met een droge huid maakt

beautiful-charming-woman-with-healthy-skin-applies-cosmetic-patches-eyes-looks-gladfully-aside-thinks-about-something-pleasant-wears-wrapped-towel-head-has-spa-procedures-home.jpg

We zeiden het al in onze vorige posts en we blijven het herhalen: schade van de zomerzon aan je huid is niet te onderschatten, zeker wanneer er ook airconditioning en reizen in het spel zijn. Want een egaal gebruinde teint mag dan wel prachtig ogen, je huid wordt er doorgaans kurkdroog van en kampt met een opeenstapeling van dode huidcellen, wat een doffe uitstraling teweegbrengt.

De vochtbalans van je huid weer op peil

Na de zomer is het met andere woorden cruciaal de vochtbalans van je huid weer in goede conditie te herstellen. En dus grijp je meteen naar die rijke, hydraterende crème in je badkamerkastje. Fout! Laat hem liggen! Hoewel het zichzelf tegen lijkt te spreken, is een hydraterende crème immers allesbehalve goed voor een dorstige huid.

Een dergelijke crème zal namelijk niet meer doen dan je huid lui maken, waardoor hij helemaal niet zo zal heropleven als jij in gedachten hebt. Wat we jou wél aanraden is om de hydratatie van je huid te ondersteunen met een crème die het vochtgehalte ervan weer op peil brengt en die extra voeding biedt. Onze onwrikbare favoriet? De Renewal-crème van ZO Skin Health.

Verzacht fijne lijntjes en revitaliseert

Dit alom geprezen product verzacht zichtbaar fijne lijntjes en rimpeltjes en revitaliseert je huid dankzij zijn snelle vochtaanvulling. Zijn gewichtsloze formule voelt heerlijk licht aan en ondersteunt de natuurlijke, beschermende barrière van je huid, voor optimale resultaten. Een waardevolle aanvulling op je skincare regime dus, zélfs wanneer je een acnegevoelige huid hebt!

Ten slotte raden we je aan niet té lang te wachten met het geven van een extra boost aan je huid, vooral als je veel van de zon hebt genoten deze zomer. Je huid is immers het grootste orgaan van je lichaam: zonde om hier geen aandacht en liefde aan te geven! Graag persoonlijk advies op maat tijdens een vrijblijvende afspraak met onze specialisten? Neem gerust contact op!

Contacteer ons

dr@thefaceclinic.be
+32 11 82 61 70
Stationsstraat 295
3920 Lommel