Blogs

Terug naar overzicht

Hoe wij je huid optimaal beschermen tegen zonneschade

DSC05675.jpg

  Het gezegde luidt dat voorkomen beter is dan genezen, en met de brandende zomerzon in het achterhoofd is dat een waarheid als een koe. Bij The Face Clinic kun je terecht voor een deugddoende behandeling (of meerdere) met huidverbeterende producten, zodat je huid optimaal beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ontdek hier ons geheime recept!

  Bij The Face Clinic kunnen we er kort over zijn: iedereen is gebaat bij het consistent gebruik van kwalitatieve zonnebescherming, liefst het hele jaar door. Enkel zo kunnen (vroegtijdige) ouderdomstekenen vermeden worden. Voor onze behandelingen wenden wij ons dan ook sinds 2015 trouw tot het merk ZO Skin Health: een revolutionaire lijn huidverbeteringsproducten die actief beschermt tegen UVA/UVB-schade door de zon.

  Maar daar stoppen de behandelingen van ZO Skin Health niet. De producten, die ontwikkeld werden door internationale autoriteit en dermatoloog Dr. Zein Obagi, beschermen je huid immers ook tegen andere lichtbronnen. Denk aan HEV-stralen van artificieel licht zoals computers, aan fluorescerend licht, ledlampen, … De producten leveren met andere woorden grondig werk, en dat is waarom we er zo van houden!

  Dankzij high performance ingrediënten en klinisch bewezen formules gaan de behandelingen van ZO Skin Health efficiënt de verschijnselen van huidveroudering tegen. Ze zijn dan ook ideaal voor wie dag wil zeggen tegen donkere ouderdomsvlekken en problemen met zijn huidstructuur of voor wie een stevigere huid wilt bereiken met meer elasticiteit.

  Zonnebescherming én anti-aging? Dat klinkt als een aanlokkelijk totaalplaatje. Zou je graag een van onze huidverbeterende behandelingen boeken of wil je meer weten over wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? We zitten graag met je samen tijdens een vrijblijvend gesprekom je de nodige uitleg te geven. Tot dan!

  Contacteer ons

  dr@thefaceclinic.be
  +32 11 82 61 70
  Stationsstraat 295
  3920 Lommel