Blogs

Terug naar overzicht

Neem deel aan onze actie & ontvang gratis microneedling t.w.v. € 50

upper-view-portrait-lovely-female-having-non-invasive-microdermabrasion-her-face-while-laying-spa-bed-with-closed-eyes.jpg

Treatment van de sterren

In een vorige blogpost lichtten we alvast een tipje van de sluier over één van onze populairste treatments: de HydraFacial™. Deze behandeling is een geliefde keuze bij internationale filmsterren, topmuzikanten en zelfs de royal family van Monaco. Niet zo vreemd, gezien hij je gegarandeerd een prachtige teint en een gezonde huid geeft. Ideaal voor de rode loper dus, of gewoon je dagelijkse routine. 😉  

Wat de HydraFacial™ zo speciaal maakt? De gepatenteerde technologie maakt efficiënt komaf met huidproblemen zoals acne, een oneffen huidtextuur, uv-schade, zwarte en witte puntjes, fijne lijntjes, rimpeltjes, … Kortom, het totaalpakket! In slechts 3 stappen en 30 minuten ervaar je onmiddellijke en bovendien duurzame resultaten. Maar wat dit dan met jouw geschenk te maken heeft?

Boek jij 3 keer een Hydrafacial™ Deluxe of Platinum in de maanden december, januari en februari, dan krijg je daar gratis een microneedling bij ter waarde van € 50!

close-up-happy-redhead-woman-with-pale-perfect-skin-laughing-showing-white-teeth-standing-naked-studio-wall.jpg

Een stralende huid in de winter

Uiteraard is dit geen lukraak aanbod, maar een strategische keuze om jouw huid deze winter in opperbeste staat te houden. Want met de verandering van de seizoenen komen er barre weersomstandigheden aan, die doorgaans een negatieve invloed hebben op je huid. En dan komt microneedling als geroepen! 

Microneedling is namelijk een techniek waarbij fijne naaldjes de lederhuid of dermis nét genoeg verwonden om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor jouw huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker wordt. Bovendien zorgen de gecreëerde microkanalen dat je huid tot 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen. Klinkt veelbelovend, nietwaar?

Boek nu jouw behandeling(en) met gratis microneedling

Wil jij je huid dus een echte boost geven dit najaar en blijven stralen doorheen het winterseizoen? Dan is deze actie jou op het lijf (of eerder: op het gelaat) geschreven! Boek hier je afspraak voor een HydraFacial of neem hier vrijblijvend contact met ons op voor meer info. We helpen je graag verder. Alvast tot dan!

Contacteer ons

dr@thefaceclinic.be
+32 11 82 61 70
Stationsstraat 295
3920 Lommel