Blogs

Terug naar overzicht

Ontdek de Wrinkle + Texture Repair met retinol

DSC05556.jpg

Weer elasticiteit in je huid

Tijdens het natuurlijk huidverouderingsproces, dat we helaas allemaal meemaken, vertraagt zowel onze celvernieuwing als onze aanmaak van collageen. Dit weegt door op de elasticiteit van onze huid, waardoor fijne lijntjes en rimpeltjes vrij spel krijgen. Gelukkig biedt retinol raad: je brengt er weer tempo mee in je huidvernieuwingsproces, en dat zie én voel je!

Krachtige concentratie van retinol

De Wrinkle + Texture Repair van ZO Skin Health is een crème met een krachtige concentratie van retinol, die bijzonder voedend en hydraterend is voor je huid. Maak je deze stap een vast onderdeel van je dagelijkse huidverzorging, dan zullen rimpeltjes op termijn niet alleen minder zichtbaar worden maar zal je gehele huidstructuur heropleven.

Let op: niet gebruiken zonder ons professioneel advies!

Toch is er voorzichtigheid geboden bij het gebruik van retinol. Het gaat namelijk om een sterk ingrediënt, dat danig kan irriteren indien het verkeerd toegepast wordt. Daarom raden wij je ten zeerste aan om retinol niet te starten zonder het professioneel advies en de persoonlijke begeleiding van onze huidspecialisten. Zo ben je 100% zeker dat je alle risico’s voor je mooie huid vermijdt!

Consulteer ons bij vragen of ongerustheid

Volg je ons advies tot op de letter en ondervind je in de eerste weken na gebruik roodheid, branderigheid, schilfertjes of droogheid? Maak je geen zorgen, deze zijn een te verwachten gevolg van de stimulatie van je huid en zullen na verloop van tijd ook weer afnemen. Uiteraard kan je ons, bij ongerustheid of vragen, altijd consulteren.

Schermafbeelding 2022-09-23 om 13.56.38.png

Een schema met retinol op maat van jouw huid?

Zou jij graag een schema op maat van jouw unieke huidtype ontvangen, waarin we duidelijk weergeven hoe jij de Wrinkle + Texture Repair op de beste manier in je huidverzorgingsregime integreert? Wij helpen je het meeste uit je huid te halen. Neem dus gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak: wij maken graag kennis met jou en je huid!

Contacteer ons

dr@thefaceclinic.be
+32 11 82 61 70
Stationsstraat 295
3920 Lommel