Blogs

Terug naar overzicht

Waarom Vitamine C een cadeau is voor je huid

Optimale bescherming

In feite kun je vitamine C beschouwen als de grote zus van je huid, die haar met man en macht beschermt tegen schadelijke invloeden van de buitenomgeving. Denk aan vervuiling, CO2-uitstoot, UV-straling, … stuk voor stuk zaken waar je misschien niet meteen rekening mee houdt, maar die wel hun nefaste impact maken op je gezonde teint.

Fris & fruitig

Incorporeer je vitamine C dus in je skin care routine, dan ben je op weg naar een huid die er even fris en fruitig uitziet als je citroensap smaakt. Met de juiste producten geef je een dof gelaat weer leven en ga je zelfs de strijd aan met zichtbare zonneschade zoals pigmentvlekken. Bovendien zal je zonnebrandproduct, met vitamine C als basis, voortaan beter zijn werk doen!

beautiful-woman-with-smooth-skin-with-lemon-fruit-her-hands (1).jpg

grapefruit-oil-serum-bottle-put-green-light-background.jpg

Boordevol antioxidanten

Voorkomen is echter beter dan genezen, en ook daar blijft vitamine C je partner in crime. De krachtige antioxidanten erin weren je huid tegen vervuiling, maar werken ook ontstekingsremmend en verlichten irritatie. En heb je na die vervelende puist (waar je best niet aan was gekomen, maar we zijn er allemaal schuldig aan) een rood vlekje? Ook dan bevordert vitamine C je natuurlijke genezing.

A little goes a long way

Als kers op de taart geven we je mee dat vitamine C gelukkig niet noodzakelijk in hoge doses gebruikt moet worden om zich van zijn mooiste kant te laten zien, of liever: om jou van je mooiste kant te laten zien. Met een kleine concentratie kom je dus al een heel eind. Je huid zal je dankbaar zijn!

Persoonlijk advies voor jouw unieke huid

Benieuwd welk product met vitamine C wij jou zouden aanraden voor de beste resultaten? Als specialist in huidverbetering geven wij je graag persoonlijk advies op maat van jouw unieke huid, zodat wat je gebruikt ook effectief het onderste uit de kan haalt. Meer info of een vrijblijvende afspraak? Daarvoor kan je gerust contact met ons opnemen. Altijd welkom!

DSC04290.jpg

Contacteer ons

dr@thefaceclinic.be
+32 11 82 61 70
Stationsstraat 295
3920 Lommel