Over ons

Waar passie en
ervaring samenkomen

The Face Clinic wordt met passie geleid door Gert Jeunen, esthetisch en reconstructief aangezichtschirurg en keel-, neus- en oorspecialist met meer dan 10 jaar ervaring in de sector. Hij behaalde in 2017 als eerste Belg het internationale certificaat ‘Facial Plastic & Reconstructive Surgery’ dat uitgereikt werd door the International Board for Certification in Facial Plastic & Reconstructive Surgery in Londen. Hij is bovendien actief lid van de:

  • Koninklijke Belgische Vereniging voor Oto-Rhino-Laryngologie, gelaats- en halschirurgie
  • Nederlandse Vereniging voor Keel-, Neus-, Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd- en Halsgebied
  • Expertisecel Esthetische akten, FOD Volksgezondheid en van de Commissie Plastische Aangezichtschirurgie (CPAC) in Nederland.
Gert Jeunen
Esthetisch en reconstructief plastisch chirurg

Esthetisch en
reconstructief
aangezichtschirurg

Gert is als esthetisch en reconstructief aangezichtschirurg werkzaam in het ziekenhuis, maar geeft én volgt zelf ook tal van bijscholingen. In The Face Clinic wordt hij bijgestaan door Liesbeth Aerts, verpleegkundige met een specialisatie in medische producten met een esthetisch doeleinde zoals ZO Medical®, ZO Skin Health® en Colorescience®.

Bekijk onze certificaten

Een warme
klantenopvolging

Liesbeth geeft advies op maat over minerale en medische make-up en doet peelings, dieptereinigingen … Ze is tevens verantwoordelijk voor intakegesprekken en een warme klantenopvolging. Samen streven Gert en Liesbeth ernaar iedere patiënt méér dan gelukkig te maken met medische behandelingen op topniveau en een warme aanpak.

Contacteer ons

dr@thefaceclinic.be
+32 11 82 61 70
Stationsstraat 295
3920 Lommel